Україна і світ

Поранений актор Андрій Валенський став жертвою шахраїв – з його рахунку вкрали гроші

Тяжко поранений актор театру і кіно Андрій Валенський став жертвою шахраїв. Аферисти вкрали з його збору на лікування велику суму грошей.

Шахраї ошукали пораненого Андрія Валенського

В Instagram актор повідомив, що ввечері 6 серпня, після вживання знеболювальних, коли він уже майже засинав, йому зателефонували шахраї, які представилися співробітниками Монобанку. У підсумку вони ввели Валенського в оману і шахрайськими діями вивели з його банківського рахунку 270 тис. грн.

Актор одразу ж звернувся по допомогу до правоохоронних органів.

Зараз дивляться

– Офіцери поліції вже були у мене, я надав їм усі скріни і деталі, сподіваюся на допомогу. Монобанк теж у курсі цієї ситуації, але, на жаль, вони не можуть запобігти такому виду шахрайства, – сказав Андрій.

Валенський зазначив, що кошти збирали на пластичну операцію, яку, можливо, йому потрібно буде робити найближчим часом, а не чекати на безкоштовну до півроку.

– Моя картка захищена, рахунок досі відкритий, і я вам вдячний, що ви не зупиняєтеся і продовжуєте донатити. Усе, що залишиться після лікування, я передам у свій БПЛА підрозділ Пташка ДоДо, бо хлопці все ще на передовій і постійно потребують оновлення обладнання. Тому ця допомога не тільки для мене, а й для моїх побратимів, наших захисників, – наголосив Валенський.

Раніше ми писали, що Андрій Валенський отримав важке поранення на фронті. Як розповіла його колега, акторка Римма Зюбіна, в актора черепно-мозкова травма, контузія, розбите і зашите обличчя, а також безліч переломів.

Фото: Андрій Валенський

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.


Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-08-08 12:25:06