Україна і світ

У Конгресі закликають переглянути стратегію США щодо Росії

Фото: Pexels

Представники Республіканської та Демократичної партії закликали США відмовитися від статус-кво, що склався після завершення Холодної війни у ​​відносинах з РФ, щоб визначити Москву постійною загрозою глобальній безпеці.

США закликають переглянути стратегію щодо РФ

У звіті Гельсінської комісії, який опинився у розпорядженні видання The Hill, зазначено, що Вашингтон повинен змінити мислення про підхід до Росії, як це було з Китаєм протягом останніх кількох років, та розподілити ресурси.

У документі наголошують на необхідності забезпечення перемоги України, заклику для надання масованої військової та гуманітарної допомоги, дозволу на далекобійні удари по Росії.

Як зазначено у звіті, ці пропозиції виходять за межі зобов’язань адміністрації Джо Байдена перед Україною та суперечать позиціям колишнього президента США Дональда Трампа.

Водночас конгресмен Джо Вілсон заперечив можливість кандидата у президенти США Трампа укласти угоду з російським диктатором Володимиром Путіним.

Ще одна кандидатка у президенти США Камала Гарріс окреслила продовження політики президента Джо Байдена у питанні про війну Росії проти України.

Ставлення в американському Конгресі матиме вирішальне значення для визначення пріоритетів у всьому світі, йдеться у звіті.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Нещодавно кремлівський диктатор Володимир Путін заявив про внесення уточнень для визначення умов застосування Росією ядерної зброї. Одна з таких – масована атака безпілотниками.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-09-29 23:26:22