Україна і світ

Попросив про одну послугу: Харчишин розповів про сина у ЗСУ та відносини в умовах війни

Лідер гурту Друга Ріка Валерій Харчишин в ефірі інформаційного телемарафону розповів про те, як його син у лавах ЗСУ захищає Україну під час війни. Музикант розповів, що син на нього образився.

– Він питає, чи я не вплинув на те, що він зараз у штабі, а не на передку. Каже: це ти зробив і подбав про те, щоб я був у штабі як щур. Я говорю йому, що не знаю навіть у якому він батальйоні. Я можу дізнатися, але не робив цього, щоб не діставати, – зізнався Харчишин.

Музикант додав, що його син нещодавно приїхав додому – вперше від початку війни. Військовий попросив у свого зіркового батька про одну послугу, яка здивувала Валерія.

– Він попросив мене принести бронежилет та каску. Я знайшов йому все потрібне за годину завдяки людям. На початку війни я йому приносив трохи поїсти і рукавички, але це перший випадок, коли він мене про щось попросив. Наразі він опинився на кордоні з іншою країною, – додав музикант.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Навіть на тлі війни музикант не припиняє своєї діяльності. Разом зі своїм гуртом, на початку липня Харчишин представив пісню Чи ти почув, і кліп для нього. Новинку Друга Ріка присвятила заручникам на заводі Азовсталь та всім постраждалим мешканцям Маріуполя.

Попросив про одну послугу: Харчишин розповів про сина у ЗСУ та відносини в умовах війни
Джерело ФАКТИ. ICTV
2022-07-10 21:39:30