Україна і світ

Помилка на помилці: українські зірки, які втратили славу у війну


Війна назавжди змінила не лише наші життя, а й український шоубізнес. Деякі зірки стали тільки популярнішими, показавши приклад сміливості для багатьох, а інші – зникли з екранів, або ж роблять необдумані вчинки, неприпустимі сьогодні.

Факти ICTV нагадали про наших зірок, які не змогли втримати популярність під час повномасштабного вторгнення.

Українські зірки, які втратили славу під час війни

Варто зазначити, що таких знаменитостей не дуже багато, але вони помітно виділяються серед своїх колег далеко не завжди правильними вчинками.

Потап і Настя Каменських

Олексій Потапенко у 2022 році проживав в Іспанії, звідки висловлював свою підтримку Україні. Там він лікувався від паралічу й розповідав, що записався в тероборону, викликавши в українців тільки сміх.

Артист також потрапляв у скандал через свої неоднозначні дії, зокрема через скандальну пісню Волонтер, яка викликала хейт. Деякі з колег Потапа вже заявляли, що артисту не місце в українському шоубізнесі.

Щодо його дружини, то Настя Каменських намагалася виправдовувати свого коханого за дивну поведінку в мережах і його невдалі релізи під час війни. Співачка так і не змогла достукатися до свого слухача, тому тепер випускає треки для англомовної аудиторії.

Влад Яма

Колись відомий український хореограф зустрів повномасштабну війну в Україні. Щоправда, після цього він із сім’єю перебрався до США й заявив, що покинув країну ще 24 лютого, коли кордони були відкритими.

Однак пізніше він сказав, що на початку нової фази війни був із батьками в Запорізькій області.

Після цього на танцюриста звалилася величезна кількість хейту.

Зараз Яма викладає танці в Маямі, чим і заробляє на життя, але фанати в Україні можуть не пробачити йому втечу, якщо захоче повернутися в Україну.

Олег Винник

Відомий співак ще з кінця лютого перестав з’являтися на публіці, і навіть перестав публікувати свої фото в мережі та ділитися подробицями життя.

Через деякий час виявилося, що після 24 лютого 2022 року артист виїхав з України до Німеччини, і тільки восени 2023 року дав інтерв’ю, де розсекретив правду про своє лікування від рідкісної хвороби. Утім, багато хто його мовчання і втечу не пробачить.

Іван Дорн

Український виконавець нехай від самого початку звертався до росіян припинити війну, але через деякий час уже був не проти заспівати для жителів країни-агресора, як це робив до лютого 2022 року. Живе артист не в Україні, і в серпні стало відомо, що Дорн нібито погодився співати для росіян у Казахстані. За концерт музиканту заплатять понад $46 тис. Щоправда, його шанувальники в Україні залишаються без його виступів.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

“]


Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-10-05 11:30:54