Україна і світ

Подолаємо всіх ворогів: Буданов отримав докторський ступінь Київської школи економіки та звернувся до випускників

27 липня керівник ГУР Кирило Буданов отримав почесний докторський ступінь Київської школи економіки за досягнення у розвитку української державності, убезпеченні української нації та стратегічну співпрацю з освітніми та науковими інституціями.

Церемонія відбулася під час випускного магістрів Київської школи економіки, де Буданов також виступив з промовою перед випускниками. Він закликав молодих фахівців завжди прагнути бути “номером один” і постійно вдосконалювати свої знання.

– Дякую Київській школі економіки за її діяльність. Для людини, яка прагне знань і готова до викликів, немає недосяжних цілей. Ви завжди маєте бути номером один. Я вірю в вас, — зазначив Буданов.

Він підкреслив, що будь-який прогрес супроводжується опором, і коли ви зустрічаєте труднощі, це свідчить про правильний шлях. Буданов також наголосив на значенні війни як рушійної сили розвитку, підкресливши, що історичний досвід показує, як надзвичайні події сприяють технологічним, індустріальним та науковим досягненням.

Зараз дивляться

Після виступу випускники та гості мали можливість поспілкуватися з Будановим, обговорюючи шляхи перемоги над Росією, потреби країни у кваліфікованих фахівцях та очікування від політики США.

На запитання про те, яких фахівців бракує Україні, Буданов лаконічно відповів: “випускників Київської школи економіки”.

Завершуючи зустріч, він висловив упевненість у майбутньому України:

– Ми обов’язково будемо жити та працювати у вільній, незалежній Україні. Самі визначатимемо своє майбутнє та долю нашої країни. Ми є і завжди будемо. І подолаємо всіх ворогів.

Фото: KSE

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо побачили помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-07-28 18:54:07