Україна і світ

Підтримай наших героїв: Ольга Сумська долучилася до проєкту Друзі ДШВ


Народна артистка України, акторка, телеведуча Ольга Сумська підтримала проєкт Друзі ДШВ, який збирає кошти на потреби українських десантників.

Ольга Сумська стала другом ДШВ

Акторка закликала українців підтримати наших захисників щомісячним донатом через всеукраїнську платформу Друзі ДШВ. На сайті можна задонатити як конретному підрозділу, так і Десантно-штурмовим військам загалом.

Зібрані кошти йдуть на покращення умов життя й служби бійців, медичне забезпечення та спорядження, необхідне для захисту Батьківщини і кожного з нас.

Зараз дивляться

– Стань другом ДШВ і підтримай наших героїв щомісячним донатом. Тільки так ми зможемо перемогти, – наголосила Ольга Сумська.

На платформі Друзі ДШВ є можливість оформити підписку на автоматичні щомісячні донати. Кожен самостійно може обрати суму, яку спрямовуватиме на потреби воїнів. Найвідданіші друзі ДШВ отримають спеціальні відзнаки.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Так, за підписку на щомісячний донат від 100 грн можна отримати віртуальний бейдж Друг ДШВ. Унікальна наліпка на автівку дістанеться тим, хто робить внески від 500 грн. Щоб отримати фірмову чашку ДШВ, потрібно регулярно донатити від 1 тис. грн. Кепку видадуть тим, хто надсилає від 5 тис. грн щомісяця.


Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-08-28 15:00:23