Україна і світ

Олена Фроляк: ексклюзивне інтерв’ю ведучої марафону Єдині новини

Керівниця інформаційної служби ICTV та ведуча марафону Єдині новини Олена Фроляк розповіла, який її ідеальний ранок, як вона проводить вільний час та яку фразу найчастіше собі повторює.

Олена Фроляк – ексклюзивне інтерв’ю

– Який ваш ідеальний ранок?

– Сьогодні ідеальний ранок – це ранок без тривог, прильотів та вибухів. Все! Крапка! А якщо ви виспались – бінго! Нашу ідеальність сильно змінила війна. Тому прогулянка з собакою, відсутність прильотів, тривог і вибухів, кава – ось наш ідеальний ранок.

Зараз дивляться

– Якщо порівняти нинішнє життя з якимось фільмом, яким би він був?

– Жоден сценарист-режисер не міг би придумати того, що зараз відбувається в Україні. Гадаю, фільми про наше сьогоднішнє життя попереду.

– Наше життя сьогодні на межі. Наше життя – це повна невідомість, що буде завтра чи навіть за хвилину. Деякі ракети летять швидше за сигнал повітряної тривоги. Ти маєш право на плани, мрії… Але! Як тільки відбій тривоги — ти виїжджаєш на роботу і боїшся запізнитися. Як сказала Ірена Карпа, кияни після відбою тривоги виходять з метро й замовляють собі каву лате, не просто каву, не просто бігом-бігом, а замовляють вишукану каву.

Мені здається, на цій межі ти п’ять хвилин боїшся, тобі страшно, думаєш, хоч би пронесло, щоб все було добре, всі були живі. А коли відбій тривоги – ти згадуєш, що тобі треба підстригтися, зварити обід чи записатись до лікаря. Таким чином фільм про нас сьогоднішніх – На межі.

– Ваше життя розписане по хвилинах, але ж буває й вільний час. Як ви його проводите?

– Я багато читаю, дивлюся кіно, серіали, спілкуюся з дітьми, дзвоню подругам. Хтось каже, що не може дивитися кіно, а мене тільки воно й рятує, і добра книга. Просто ковтаю зараз книги, причому дуже різні. Ходжу регулярно в басейн, гуляю з собакою, зустрічаюсь із подругами, працюю. Я дуже активна, іноді сама себе заспокоюю і закликаю зупинитись, виходить не завжди.

– Який рух вас найбільше характеризує?

– Напевне, ходьба і плавання. Я дуже швидко ходжу хатою. І мої на мене ображаються. Ходжу важко, швидко. Мене питають: Мамо, ти можеш тихіше ходити? А я постійно лечу з ванної кімнати до спальні, потім на кухню назад (усміхається).

– Який ваш улюблений напій?

– Всілякі. Переважно сухі вина. Люблю холодне просеко, біле вино. Бувають такі моменти, що хочеться випити холодної горілки з холодильника й закусити оселедцем з чорним хлібом та з цибулькою.

Якщо горілочка, то це, напевне, взимку, коли за вікном сніг і мороз. Іноді, буває, хочеться келих червоного вина, такого настояного терпкого. Залежить від настрою.

– Який ваш улюблений одяг?

– Дуже люблю сарафани, сукні. Вважаю, що це найкраще, що могла мода придумати для жінки. Жінка надягає платтячко – і вона вже в образі. Не думаєш, який верх, який низ. Рада, що мода на ці речі є, тільки треба підібрати, що пасує саме тобі.

З тканин люблю крепдешин, шифон, бавовну, віскозу – таку тоненьку, яка просто ллється. У мене багато улюблених речей.

– Ви спонтанно купуєте речі?

–  Інколи “страждаю” два тижні, думаючи про якісь джинси, потім купую й знову думаю, що все ж таки треба було взяти інші (усміхається). Превірено – спонаонно куплені речі часом носять з любов’ю і довго.

– Чи є у вашому гардеробі спонтанні покупки?

– Одна з таких покупок – сарафан на бретельках (зазвичай не люблю відкривати свої плечі), купила на Мадейрі за €20 з масмаркету. Надягаю сарафан із балетками. І в цьому образі й на базар, і на роботу, і в басейн їжджу – скрізь органічно почуваюся.

– Скільки активностей у вас у житті?

– Вже не бігаю, як скажена, трохи збавляю оберти. І мені це уповільнення подобається. Сама собі кажу: Олено, заспокойся! (Усміхається)

– Це фраза, яку ви найчастіше собі повторюєте?

– Я так багато фраз собі повторюю (усміхається).

– Знаєте, останнім часом повторюю сину і собі: Прокидайся із завзяттям, щоб лягати спати із задоволенням. Сказав хтось дуже розумний. І в цьому велика правда.

Якщо ти просто прокидаєшся, у тебе немає планів, нічого не хочеш, нічого не сплановано, то це погано. Нещодавно в сина був день народження, і я йому видала цілий список мудрих думок, серед яких: У кого немає ніяких планів, той планує невдачу. Це сказав тато титулованої американської тенісистки, першої ракетки світу Серени Вільямс.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-02-13 11:30:25