Україна і світ

Олександр Швачка став новим ведучим програми Ранок у великому місті на ICTV2

Телеканал ICTV2 представляє першого на українському телебаченні ведучого-ветерана – десантника, волонтера і стронгмена Олександра Швачку.

Разом із Юлією Зорій, Григорієм Германом і Сергієм Лиховидою він вестиме ефіри програми Ранок у великому місті.

Олександр Швачка став новим ведучим Ранку у великому місті

Медіагрупа Starlight Media системно опікується підтримкою українських воїнів на шляху їхнього повернення до цивільного життя.

Зараз дивляться

Наразі ICTV2 разом з Олександром Швачкою прагнуть продемонструвати глядачам, зокрема ветеранам, що реалізувати себе після поранення та завершення служби можна в будь-якій сфері цивільного життя.

Новий ведучий Ранку у великому місті не має попереднього досвіду роботи в медіа, проте має талант та бажання транслювати нову соціальну місію, прагнення підтримати інших військових та продемонструвати, що вони можуть відкрити для себе нову діяльність.

– Я дуже радий спробувати себе в ролі телеведучого ранкової програми. Вірю, що мій досвід для багатьох колишніх бійців стане добрим прикладом не зупинятися і досягати нових вершин, а глядачам каналу обіцяю щоранку надавати заряд позитиву і енергії. Впевнений, що участь у цьому проєкті допоможе суспільству подивитися на ветеранів з іншого боку і дасть можливість глядачам зрозуміти, що ветерани такі самі люди, як і вони, – каже Олександр.

Фото: Олександр Швачка

Що відомо про Олександра Швачку

Олександр Швачка з позивним Вовк добровільно пішов на війну у 2015 році у складі 79-ї аеромобільної бригади, а у лютому 2022-го з власної ініціативи став бійцем 95-ї окремої десантно-штурмової бригади. Був важко поранений при обороні Київщини в смт Макарів, Бучанського району, в результаті отримав ампутацію лівої ноги. 

У рамках реабілітації зайнявся адаптивним спортом і взяв участь у змаганнях ветеранів. Зараз Олександр – амбасадор спортивних змагань серед ветеранів та чинних військовослужбовців, які отримали травми та поранення – Сильні України.

Став переможцем на Міжнародному спортивному фестивалі Арнольда Шварценеггера Arnold Classic Europe 2023 у Мадриді (Іспанія), взяв участь у 10-кілометровому Марафоні морської піхоти у Вашингтоні (США). А ще – став наставником для бійців, що відновлюються після поранень та роблять перші кроки у адаптивному спорті.

Олександр Швачка

Фото: Олександр Швачка

Продюсери шоу переконані, що регулярна комунікація ведучих у студії слугуватиме, зокрема й просвітницькій місії, та навчатиме безбар’єрності, кращому розумінню потреб ветеранів.

Крім того, Олександр стане амбасадором низки нових ініціатив як проєкту Ранок у великому місті, так і холдингу Starlight Media загалом, прикладом та ментором для інших воїнів, що проходять шлях реабілітації та вкорінення у цивільне життя.

– Воїни українських Сил безпеки та оборони мають безумовну повагу і довіру українського суспільства. Тож ми віримо, що поява Олександра в якості ведучого ранкової програми не тільки допоможе нашій місії з формування національної культури, дружньої до ветеранів, а й знайде позитивний відгук у нашої аудиторії. Разом ми прагнемо показати, що життя багатогранне і перед нашими героями відкривається безліч перспектив і у цивільному житті, – каже Тетяна Гребенік, генеральна креативна продюсерка програмного напряму телеканалів ICTV та ICTV2 і Starlight.Doc.

Перші випуски програми Ранок у великому місті з новим ведучим вийдуть в ефірі вже у червні. У новому складі ведучі розказуватимуть актуальні новини, надаватимуть корисну інформацію, коментуватимуть гарячі події в країні і світі.

Поява нового члена команди – не єдине оновлення програми. Невдовзі глядачам представлять нові рубрики і неочікувані формати. 

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-05-31 15:16:02