Львівський портал

Офіс президента відхилив петицію про надання зброї та допомоги бригаді «Азов»

Сайт офіційного представництва Президента України двічі відхилив петицію про розблокування надання зброї та допомоги 12-ій бригаді спеціального призначення «Азов» з боку США. Про це повідомив командир бригади спеціального призначення «Азов» Денис Прокопенко.

За словами Дениса Прокопенка, петицію про розблокування надання зброї та допомоги 12-ій бригаді спеціального призначення «Азов» з боку США відхилено офіційним сайтом Президента України.

Він також нагадав, що саме «Азов» героїчно обороняв Маріуполь у 2022 році із обмеженими ресурсами та застарілими зразками озброєння. Це стало наслідком поправок в законах США, які діють з 2017-го року, та блокують «надання зброї та забезпечення навчання або іншої допомоги для батальйону «Азов».

78

«Попри те, що «Азов» неодноразово демонстрував свій професіоналізм та ефективність, поширення російської пропаганди продовжує сприяти обмеженню доступу до сучасної західної зброї 12-ій бригаді «Азов». Публікацію петиції, яка закликає політичне керівництво України докласти всіх зусиль, аби поправку про заборону надання «Азову» американської зброї було вилучено з законів США про консолідовані асигнування, було відхилено. Сайт офіційного інтернет-представництва Президента України двічі відхилив петицію. «Азов» довів кров’ю свій професіоналізм і рішучість у відбитті російської агресії. Бійці 12-ої бригади «Азов» щодня захищають цивілізований світ і потребують підтримки для отримання сучасного західного озброєння», – зазначив Денис Прокопенко.

Детальніше, чому «Азов» не отримує західну зброю читайте тут.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Джерело: Інформаційна агенція «ЛЬВІВСЬКИЙ ПОРТАЛ»
2024-05-03 15:29:56

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин