Україна і світ

Навіть не було вагань: Григорій Бакланов пояснив, чому став другом ДШВ


Актор театру і кіно, зірка серіалу Спіймати Кайдаша на СТБ, проєкту каналу ICTV2 Морська поліція. Чорноморськ Григорій Бакланов завітав до розмовної студії Фактів ICTV.

У прямому ефірі телемарафону Єдині новини з ведучим Вадимом Карп’яком він розповів, чому долучився до проєкту Друзі ДШВ з підтримки Десантно-штурмових військ ЗСУ.

Чому Григорій Бакланов став другом ДШВ

Актор наголосив, що кожен українець має допомагати воїнам, які щодня боронять нашу державу від агресора. У Бакланова навіть не було вагань – він одразу розумів, що підтримає проєкт Друзі ДШВ, який збирає кошти на потреби десантників шляхом донатів.

Зараз дивляться

Завдяки всеукраїнській платформі можна зробити як разовий донат, так і оформити підписку на автоматичні щомісячні донати. Тоді з картки щомісяця буде списуватися сума, яку ви оберете.

На сайті є можливість обрати бригаду, якій хочете фінансово віддячити, або можна донатити на потреби Десантно-штурмових військ загалом.

– Зараз у нас війна, і ми маємо допомагати всіма можливими засобами і шляхами. Коли до мене звернулися з цією пропозицією (стати другом ДШВ – Ред.), у мене навіть не було вагань і питань, а чи допомагати чи ні. Я точно знаю, кому я допомагаю, для чого і куди йдуть ці кошти, – сказав Григорій Бакланов.

Григорій поділився, що допомагає нашим захисникам не лише донатами, а й діями. Актор самостійно складав FPV-дрони, які потім використовували українські воїни.

Нещодавно другом ДШВ стала колега Бакланова, акторка Анастасія Цимбалару. Вона зауважила, що закривати збори стає все важче, але тільки разом ми можемо наблизити перемогу України у війні з РФ.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Фото: Вікторія Дорошенко


Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-09-10 10:00:15