Україна і світ

Найгірший досвід у моєму житті: Джордж Клуні вилаяв відомого режисера Джордж Клуні розкритикував відомого режисера кіно Девіда Рассела. 14 Серпня, 16:16


Голлівудський актор Джордж Клуні розкритикував відомого режисера кіно Девіда Рассела. Артист назвав постановника кіно жалюгідним виродком і розкрив подробиці такого ставлення.

Клуні розкритикував Девіда Рассела через давній конфлікт

Так, про це Клуні розповів під час інтерв’ю журналу GQ. Сварка між режисером і актором була на зніманнях військового фільму 1999 року Три королі.

Джордж підняв тему зйомок свого майбутнього фільму Вовки, і заявив, що п’ять місяців роботи над картиною це дуже багато.

Зараз дивляться

– І це не просто: О, я збираюся зніматися в справді хорошому фільмі, як Три королі, і в мене буде такий жалюгідний виродок, як Девід Рассел, який перетворить моє життя на пекло, – різко прокоментував Клуні досвід зйомок.

Після виходу фільму в 1999 році, актор зізнався, що зйомки були найгіршим досвідом у його житті.

Між Клуні та Расселом виникла справжня бійка через те, що актор сказав режисерові заспокоїтися після криків Девіда на членів знімальної команди.

Ще тоді зірка 11 друзів Оушена зізнався, що хотів його вбити в той момент.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Утім, іноді актори ненавидять і себе за свої ж помилки – приміром, Кіт Герінгтон із Гри престолів розповів про алкогольну залежність. У зірки серіалу були проблеми, але зараз він насолоджується тверезістю.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-08-14 16:30:06