Україна і світ

Надихнувшись Дюною та П’ятим елементом: Tvorchi випустили альбом Planet X


Гурт Tvorchi представив свій п’ятий альбом під назвою Planet X. У нього увійшло 14 треків, колаборації з українськими артистами та емоційні дуети.

Tvorchi – альбом Planet X

Над новим альбомом гурт працював понад три роки. Tvorchi почали роботу над ним ще до повномасштабної війни, а закінчили вже після своєї участі в Євробаченні 2023 та багатьох подій, що перевернули життя в Україні. Весь контраст цих періодів та усі емоції від пережитого артисти вклали у альбом Planet X.

Нова музична історія гурту розгортається на невідомій планеті десь у далекому космосі, де кожна пісня – це новий епізод, що описує життя тут. Лонгплей відкриває життєствердний сингл Shine, далі переходить у романтичні Supernatural та I Can’t Stop, пристрасний Follow my lead, психоделічні Dubidu та Control, а закінчується фаталістичним епілогом – Is It Over.

До альбому також увійшло три колаборації Tvorchi з українськими артистами – Клавдія Петрівна, The Hardkiss та The Maneken.

– Planet X – це наш найзнаковіший реліз за все існування гурту. Він сповнений таємниць, футуристичний і навіть трохи апокаліптичний, бо ніхто не знає що буде далі. Остання пісня альбому так і називається – Is It Over, що в перекладі означає “Чи це кінець”. Риторичне питання, яке сьогодні задає кожен сам собі, – поділилися Tvorchi.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Артисти зізнались, що на написання альбому їх надихнула перша частина культової саги Дюна, гра Кіберпанк та фільм П’ятий елемент.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-09-13 10:12:17