Львівський портал

На хабарі затримали працівника управління історичного середовища Львівської міськради

19 березня правоохоронці затримали працівника міського управління охорони історичного середовища. Про це повідомили в пресслужбі Львівської міської ради.

Як повідомила керівниця управління Тетяна Балукова, працівника затримали за підозрою в отриманні неправомірної вигоди.

Посадовця викрило управління СБУ у Львівській області. Однак правоохоронці ще не повідомляли жодних деталей затримання.

За даними Zaxid.net, мова йде про Олега Хандина.

Нагадаємо, минулого року тимчасового очільника управління охорони історичного середовища ЛМР Георгія Корнєєва затримала СБУ за підозрою в хабарі 1500 доларів.

За даними слідства, разом зі спільницею за ці гроші він обіцяв підприємцю посприяти в погодженні документів, необхідних для переплановування квартири для відкриття магазину.

Згодом стало відомо, Георгій Корнєєв після Революції Гідності дав інтерв’ю російським пропагандистам. У ньому він стверджував, що львів’яни підтримують федералізацію та створення так званої «Галицької республіки», а також називав націоналістів «холуями та пристосуванцями». На момент запису цього скандального інтерв’ю Корнєєв був ще студентом.

Після цього скандалу у Львівській міській раді пообіцяли повне перезавантаження управління охорони історичного середовища і управління очолила архітекторка Тетяна Балукова.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Джерело: Інформаційна агенція «ЛЬВІВСЬКИЙ ПОРТАЛ»
2024-03-19 14:18:21

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин