Львівський портал

На Львівщині вводять графіки аварійних знеструмлень

Із вівторка, 14 травня, через брак потужності в енергосистемі у Львові та області запроваджують графіки аварійних знеструмлень. Про це Львівському порталу повідомили у «Львівобленерго».

«За розпорядженням НЕК «Укренерго» у Львові та області введені графіки аварійних відключень. Причина — дефіцит потужності внаслідок масованих атак окупантів на енергосистему України», — йдеться у повідомленні.

Водночас енергетики окремо не надають самих графіків знеструмлень. Їх можна дізнатись у Telegram-боті «Львівобленерго» за власним особовим рахунком.

В «Укренерго» зі свого боку додали, що аварійні вимкнення світла застосовують 14 травня для всіх областей України з 21:00 до півночі. Чи будуть вони продовжені завтра, 15 травня, і наступними днями, поки не уточняють.

Втім відомо, що 15 травня обмеження електропостачання для промисловості діятимуть протягом всієї доби — з 00:00 до 24:00.

Нагадаємо, що всю інформацію споживачі «Львівобленерго» можуть отримати на офіційному сайті та сторінках компанії у соцмережах.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Джерело: Інформаційна агенція «ЛЬВІВСЬКИЙ ПОРТАЛ»
2024-05-14 21:43:32

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин