Україна і світ

Микита Добринін пояснив, чому не йде на фронт

Український телеведучий Микита Добринін пояснив, чому не йде на фронт в умовах війни. Як виявилося, шоумен єдиний годувальник у сім’ї, й активно допомагає тим, хто вже воює.

Микита Добринін пояснив, чому не йде на фронт

Так, в одному з недавніх інтерв’ю Микита заговорив про те, що інфлюенсери й популярні блогери мають брати відповідальність за те, що вони говорять і що роблять. На тлі цього у ведучого запитали, чи зобов’язані відомі чоловіки показувати приклад і піти на фронт.

– Я впевнений у своїй позиції і знаю, чим займаюся. Мені не складно із закидами в мій бік. Розумію, що я один годувальник у сім’ї, у своїх батьків, я допомагаю своїм друзям і братові на війні. Розумію, що без мене їм буде складніше, – почав свою думку Нікіта в інтерв’ю У ліжку.

Шоумен додав, що показувати приклад іншим чи ні – залежить від умов.

Зараз дивляться

– Якщо в тебе є повістка і викликають у ТЦК – потрібно йти. Хвалитися цим і показувати – не знаю, тут особистий вибір кожного. Точно не потрібно залякувати – потрібен правильний рекрутинг, – підсумував Добринін.

Нагадаємо, що наприкінці зими Микита Добринін заговорив про свої нові стосунки. Шоумен заявив, що його серце зайняте, хоч він і не розкрив особистість нової обраниці.

Фото: Микита Добринін

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.


Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-04-03 17:20:29