Україна і світ

Мессі не хоче продовжувати контракт з ПСЖ, у Барселоні натякають на повернення гравця

Віцепрезидент каталонської Барселони Едуард Ромеу заявив, що повернення легенди клубу аргентинця Ліонеля Мессі до лав блаугранас стане фінансово можливим наступного літа.

Контракт 35-річного Мессі з Парі Сен-Жермен добігає завершення в кінці поточного сезону, і він потенційно може повернутися в Барсу вільним агентом.

— Це було б можливим у фінансовому плані, тому, якщо він повернеться, то як вільний агент. Але це рішення має ухвалити тренерський штаб і гравець. Не мені вирішувати, але це (повернення Мессі, – Ред.) ймовірне, – відповів Ромеу Catalunya Radio на запитання, чи може клуб дозволити собі повернути Мессі.

Після слів Ромеу журналіст-інсайдер Мікаель Бласкес повідомив, що Мессі не збирається продовжувати угоду з парижанами.

— Лео Мессі чітко заявив, що не збирається продовжувати контракт з ПСЖ. Аргентинський футболіст не продовжить виступи в Парижі наступного сезону.

Аргентинський форвард перебрався з Барселони до Парижа у 2021 році, оскільки каталонці з фінансових причин не могли дозволити собі продовжити угоду з гравцем.

Президент Барси Жуан Лапорта заінтригував поверненням Мессі ще влітку, коли сказав у коментарі ESPN, що розділ форварда в клубі ще не закінчився.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Лапорта сказав, що вважає своїм обов’язком забезпечити для Мессі гідний фінал на Камп Ноу, ніж той, який він пережив, коли був змушений попрощатися з клубом зі слізьми у 2021 році.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2022-09-29 16:41:00

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин