Україна і світ

Маша Єфросиніна розповіла, як переживає службу чоловіка в ЗСУ

Ведуча Маша Єфросиніна розповіла, як переживає службу свого чоловіка Тимура Хромаєва на фронті та як справляється зі стресом.

Як Єфросиніна переживає службу чоловіка в ЗСУ

Ведуча зізналась, що має кілька способів, які допомагають покращити її емоційний стан. Зокрема, Єфросиніна працює з психотерапевтом, а також з фахівцями власного благодійного Фонду Маша.

У Центрі Незламна ведуча має можливісь проводити час на самоті, працювати та медитувати, іноді вона долучається до групових занять, направлених на покращення ментального стану жінок. Також тримати себе в тонусі Єфросиніній допомагає чіткий розпорядок дня.

Зараз дивляться

– А з Тимуром в нас є свої правила спілкування, яких ми чітко дотримуємося, щоб не просто не розхитувати емоційний стан одне одного, а бути підтримкою і плечем. Наприклад, зв’язок, бажано відео, щоб я його побачила. Під час зв’язку говоримо лише на звичайні життєві теми. Жодних з’ясовувань стосунків, жодних дріб’язкових проблем. Ми домовилися обережно ставитися до настроїв одне одного, – поділилася ведуча.

Єфросиніна додала, що служба її чоловіка Тимура передбачає відрядження в Київ, тому інколи вони мають змогу бачитися та проводити час разом.

– В мирні часи, коли в нас були вихідні чи відпустка, нам обов’язково треба було щось запланувати, якось нестандартно провести час, зараз такого немає. Ми можемо проводити час вдома дивитися кіно і на 15-ій хвилині вже позасинати в обіймах одне одного. Бо ми просто разом і цього достатньо, – сказала Маша.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-06-20 12:20:50

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин