Україна і світ

Максим Галкін поставив на місце пропагандистів, які дорікнули йому в мовчанні про Курську область

Російський гуморист Максим Галкін різко відповів на закиди пропагандистів країни-агресора. Путіністи звинувачують його в мовчанні про те, що відбувається в Курській області.

Максим Галкін відреагував на бої під Курськом

В Instagram Галкін оприлюднив емоційне відеозвернення до пропагандистів, які звинуватили його та інших російських артистів, що не підтримують війну, у замовчуванні подій під Курськом. Зокрема, вони сказали, що Максим і його колеги нібито проплачені, оскільки “за сльози про росіян їм чек не прийшов”.

– Тобто, коли з перших днів “СВО” я виступив проти, це значить мені чек прийшов. А зараз типу не приходить чек. Угу, – зазначив Максим.

Артист дохідливо відповів пропагандистам, чому він мовчить, зазначивши, що це питання не за адресою, адже 2,5 роки він якраз говорить.

Зараз дивляться

– А ви запитайте не чому я мовчу, а чому мовчать ті, обласкані владою артисти, нагороджені, які брали участь у роботі у всіх урядових концертах усі ці 2,5 роки. І палко підтримують “СВО”. Чому вони не приходять на допомогу курянам? Чому вони не кричать про їхні біди у своїх соцмережах?, – зазначив Галкін.

Він згадав путіністів Григорія Лепса, Надію Бабкіну, Олега Газманова, Шамана та інших. Галкін наголосив, що ті продовжують жити і будувати свою кар’єру, удаючи, що нічого не відбувається.

– Чому не реагує Лепс? Остання його публікація – концерт в Анапі, всі щасливі. Бабкіна постить кішечку. А Газманов згадує пісню про собачку Люсі. А його не менш патріотичний син Родіон проводить конкурс кішечок. І нарешті наше все – Шаман – обмежившись у Telegram складеними ручками і фразою “молимося за вас, Курськ”, продовжує ходити з усмішкою і російським триколором по Красній площі, – сказав Галкін.

Також гуморист задався питанням, чому мовчать відомі артисти родом із Курська та області, і де допомога від них своїм співгромадянам.

– Ні, я не перший у цій черзі, хто гідний докорів. І якщо ви думаєте, що мені хтось сказав мовчати, то глибоко помиляєтеся. Ви запитайте, хто перерахованим вище заборонив говорити, – наголосив Максим.

До слова, раніше Алла Пугачова відреагувала на фейки про своє повернення в РФ. Росіяни ніяк не можуть залишити в спокої сім’ю співачки і гумориста, а тому періодично щось вигадують про них.

Цього разу російський пропагандист поширив інформацію, що Максим нібито намагається позбутися статусу іноагента на території РФ, а Алла повертається з великим концертом.

Співачка відреагувала на цей фейк без слів, опублікувала відео в стилі радянської телепередачі В гостях у казки, де яблучко котилося по тарілочці.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.


Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-08-09 17:45:07