Львівський портал

Львів отримав ще один п’ятисекційний трамвай

У п’ятницю 19 січня, Львів отримав дев’ятий, передостанній із передбачених п’ятисекційних низькопідлогових трамваїв марки «Електрон». Про це Львівському порталу повідомили у Львівській міській раді.

«Після проведення усіх підготовчих робіт трамвай зможе курсувати на лінії – в основному, на  маршруті №8, що сполучає Сихів та центральну частину міста. На цьому маршруті працюють і 8 аналогічних трамваїв, отриманих в попередні роки», – зазначили у ЛКП «Львівелектротранс».

Далі, відповідно до процедури, новий вагон має пройти обкатку, випробовування й тестування ходових характеристик та гальмівних систем. У процесі його доукомплектують приладами автоматизованої системи оплати проїзду та присвоять інвентарний номер.

photo 2024 01 19 07 36 55 1

Зазначимо, що це дев’ятий з десяти трамваїв, які передадуть в межах контракту, який уклали у вересні 2020 року. Угода передбачає і купівлю обов’язкових запчастин та витратних матеріалів, обладнання та інструментів для технічного обслуговування та ремонту вагонів. Останній трамвай очікують отримати у лютому цьогоріч. Фінансує ж проєкт Європейський інвестиційний банк.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Джерело: Інформаційна агенція «ЛЬВІВСЬКИЙ ПОРТАЛ»
2024-01-19 14:06:48

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин