Україна і світ

Ліза Кудров вшанувала пам’ять Меттью Перрі, присвятивши йому зворушливий пост

Американська акторка Ліза Кудров попрощалася з колегою по серіалу Друзі Меттью Перрі, присвятивши йому зворушливий пост в Instagram. Вона згадала кумедні моменти, які вони пережили разом.

Ліза Кудров вшанувала пам’ять Меттью Перрі

У своєму профілі акторка оприлюднила архівне фото з колегою. Ліза пригадала, як після зйомок пілотної серії серіалу Друзі Меттью запропонував усім акторам, які на той час не були близько знайомі, зіграти в покер. Завдяки цьому всім вдалося швидко зблизитися.

– Дякую, що кожен день ти змушував мене так сильно сміятися, що у мене боліли м’язи і сльози текли по обличчю. Дякую за твоє відкрите серце в шестисторонніх стосунках, які вимагали компромісу. І за безліч розмов. Дякую, що ти з’являвся на роботі, коли тобі було погано, але при цьому був абсолютно чудовим. Дякую за найкращі 10 років, які тільки можуть бути в людини. Дякую за довіру до мене, – зворушливо написала Кудров.

Вона також додала, що отримала від Меттью багато знань про милосердя та любов. Наприкінці Ліза подякувала покійному акторові за спільно проведений час.

Зараз дивляться

Після смерті Перрі актори культового серіалу Друзі зізналися, що важко переживають його відхід, адже були не тільки колегами, а й друзями. Якийсь час вони не давали коментарів, і зовсім нещодавно почали публічно прощатися з Меттью.

Так, Дженніфер Еністон сказала, що зберігатиме вічно повідомлення від Меттью Перрі. А Кортні Кокс, яка грала в серіалі улюблену дівчину персонажа актора – Чендлера Бінга, зізналася, дуже за ним сумує.

Нагадаємо, Меттью Перрі помер 28 жовтня. Йому було 54 роки. Актора знайшли мертвим у гідромасажній ванні у власному будинку в Лос-Анджелесі.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.


Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-11-16 14:47:54

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин