Компанії України

Кредит онлайн — миттєва поміч, яку легко отримати де завгодно

Онлайн-кредитування — це зручний варіант для тих, кому потрібно екстрено знайти кошти. Якщо Ви маєте персональну банківську картку та гаджет з доступом до інтернету, то вирішення проблеми в трьох кроках від Вас — рівно стільки етапів оформлення позики онлайн в компанії «Ваша Готівочка».

Для того, щоб українці могли моментально позичити фінанси, компанія створила онлайн-сервіс 24/7, виключила строгі вимоги та перевірки, а також залучання поручителів.

На сайті «Ваша Готівочка» отримати кредит онлайн реально всього за 15 хвилин. Там можназнайти всю важливу інформацію про компанію, а також визначитися з умовами кредитування. Детальніше про них:

  • мікропозики оформлюють на будь-яку суму від 200 до 9000 гривень;
  • для нових клієнтів створені особливі умови — першу позику дають під 0,01%;
  • пільговий термін користування триває 16 днів.

По його завершенню дозволяється продовжити кредитний період, але після цього відсоткова ставка зміниться та складе 2% в день від всієї суми.

Отримати кредит онлайн надійно та безпечно 

Багато людей досі бояться здійснювати фінансові операції через інтернет та вказувати особисті дані на будь-яких сайтах, оскільки хвилюються, що вони потраплять до третіх осіб. Попри це клієнтам компанії «Ваша Готівочка»перейматися не варто — вся надана ними інформація зберігається надійно та не передається стороннім.

Якщо потенційний позичальник відповідає віковому цензу обслуговування від 18 до 70 років, має українське громадянство та карточку будь-якого банку нашої країни, то отримати кредит онлайн йому вдасться неодмінно.

Заповнюється електронна заявка на мікропозику за допомогою звичайнісіньких документів — паспорта таідентифікаційного коду. У анкеті необхідно вказати вік, паспортні дані, цифри ІПН та контактні дані (мобільний телефон таe-mail). Взяти мікрокредит можна без надання скан-копій та фото документів й номера телефону родича.

Кредит онлайн: отримайте кошти без зволікань

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Ця компанія не бере до уваги кредитну репутацію та рівень заробітку потенційних клієнтів. Отже, навіть якщо людина має негативну кредитну історію або у неї відсутня довідка про заробітну плату, то вона все одно зможе отримати кредит онлайн в МФО «Ваша Готівочка».

Чесний, надійний та відповідальний кредитор допомагає співвітчизникам оперативно вирішувати нагальні проблеми та здійснюватися їх бажанням. Завдяки йому, фінансові труднощі стають дрібними клопотами, які вдається владнати буквально за декілька хвилин. Звертайтеся, «Ваша Готівочка»не підведе!

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин