Компанії України

Де купити найдешевшу автоцивілку у Львові в 2023 році?

Автоцивілка — обов’язковий вид страхування, який має придбати кожен водій. І хоча витратити кошти на даний поліс все одно доведеться, ви все ж можете зекономити.

алі ми розкажемо, як саме придбати дешеву автоцивілку у Львові.

Як підібрати найдешевшу автоцивілку: три поради

1. Оцініть співвідношення ціна/якість

Не завжди економія — це обрати найдешевше. Товари, придбані за мінімальну суму грошей можуть опинитися або несправними, або малофункціональними. Те ж саме стосується і автоцивілки.

Ви можете зекономити зараз, обравши найбільшу франшизу. Франшиза — це сума коштів, яку ви зобов’язані сплатити самостійно у разі настання страхового випадку, до отримання відшкодування від страхової компанії. Вибір оптимального рівня франшизи є важливим аспектом при підборі автоцивілки.

Вища франшиза зазвичай призводить до меншої вартості страховки, але може вимагати більшого внеску у разі нещасного випадку. Однак у перспективі таке рішення може зіграти проти вас — не сплативши під час придбання автоцивілки незначну сумму, вам доведеться платити певні кошти постраждалій стороні у разі ДТП самостійно.

2. Користуйтеся сайтами, де видно ціну автоцивілки у декількох страхових.

Існують спеціальні сайти, де ви можете ввести дані про ваш автомобіль та потреби щодо страхування, і отримати набір пропозицій від різних страхових компаній. Це допоможе вам швидко знайти найвигіднішу пропозицію, а також зекономити час на власний пошук підходящого рішення.

Пошук через сайти порівняння страховок дозволяє знайти більш вигідні та доступні пропозиції, що може допомогти вам зекономити на страховому покритті. Ви зможете знайти оптимальний баланс між вартістю найдешевшої автоцивілки та її якістю.

3. Не пропустіть акції

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Кінець літа — вдалий період для пошуку сезонних знижок. Так, зараз багато сайтів-агрегаторів та страхових компаній особисто надають своїм клієнтам промокоди на знижки. Як, наприклад, сайт Finance.ua пропонує знижки на різні пропозиції: https://finance.ua/ua/insurance/osago/in-lviv

У підсумку, знайти найвигіднішу автоцивілку можливо, якщо ви ретельно досліджуєте ринок, використовуєте акції та знижки, скористаєтеся сайтами порівняння страховок та правильно оберете рівень франшизи. Враховуючи ці аспекти, ви зможете забезпечити себе якісним страховим покриттям за доступною ціною.

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин