Україна і світ

Kola – Міліметр: премʼєра кліпу та пісні дивитись онлайн

Українська співачка Kola презентувала перший кліп з початку 2024 року на романтичну й зворушливу пісню Міліметр. Трек емоційно розповідає про постійну необхідність відчувати коханого поряд.

Про що пісня Міліметр від Kola

У композиції йдеться про період шаленої закоханості, коли відсутність близької людини поруч скидається на брак повітря та сповнює почуттям розгубленості.

– Це сповідь жінки, яка зізнається в шаленому коханні до чоловіка, в тому, що без нього вона відчуває себе незахищеною. Вона розповідає про те, як проходять її дні, які вона намагається заповнювати подіями, справами, залишається сильною, попри відстань з ним, – прокоментувала свій новий трек Kola.

Емоції та почуття співачка передала у романтичному кліпі, що в ньому вона стоїть під дощем на автобусній зупинці. Саме вони є мовчазними свідками зізнання у коханні та проханні не відходити “ні на міліметр”. Слова та музику написав Іван Кліменко, з яким Kola співпрацює з 2020 року. Зняв кліп режисер Олександр Хірченко.

Зараз дивляться

Реакція мережі на кліп Міліметр від Kola

Нова відеоробота впевнено набирає перегляди та вподобання. Люди діляться враженнями та власними емоціями, що в них викликає ця пісня.

  • Це неймовірно… Так влучно, чуттєво… Так тонко передає почуття мільйонів…
  • Дякую вам за чуттєве виконання пісні . Чекаю свого чоловіка дуже сильно і дійсно не хочеться відходити на міліметр. Це так важко. Пісня в саме серце.
  • У мене мурахи по шкірі! Це просто неймовірно.
  • Яка ж все-таки наша українська мова милозвучна… Я від рими в захваті “я без тебе не тямуща, хочу, щоб ти кохав мене дужче” Дуже красиво, чуттєво, неперевершено.
  • Дуже гарна картинка, команді респект! Все склалося в єдиний образ.
  • Дуже ніжно та чуттєво! Так тепло на душі від прослуховування, дякую за твою творчість та щирість!

Для особливо уважних глядачів артистка сховала у відео підказку, з ким буде її наступна композиція. Шанувальники майже одностайно прогнозують, що це буде гурт Kalush.

Фото: Kola

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-02-21 14:06:57