Україна і світ

Ілону Гвоздьову присоромили за відверті фото в мережі: вона відповіла


Українська танцівниця Ілона Гвоздьова відповіла критикам, які дорікнули їй за публікацію відвертих фото в мережі.

Ілона Гвоздьова поставила на місце хейтерів

Днями танцівниця опублікувала серію кадрів, на яких позує в білизні та взутті на підборах. Одна з користувачок мережі розкритикувала Ілону, зазначивши, що їй вже не 18 років і такі кадри нібито призначені лише для чоловіка.

– Днями одна жінка, переглядаючи мої фото з останньої фотосесії, вирішила написати коментар, цитую: Ілоно, якби вам було 18 років, то я б зрозуміла, а так мені смішно. У мене теж є інтимні фото, вони для хлопця. Виходячи з її думок, якщо жінка стала дорослішою, вона вже не може показувати свою сексуальність, жіночність, пристрасть, тим паче в соцмережах, бо ж люди дивляться, а тобі вже не 18! – поділилася Гвоздьова.

Зараз дивляться

Ілона наголосила, що публікує відверті фото, адже не соромиться себе та любить своє тіло.

За словами Гвоздьової, вік взагалі не має значення, адже зараз, в 36 років, вона почувається більш жіночною, пристрастною і красивою, аніж коли їй було 18.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

– Так, мені 36, я жінка, мама і дружина, і зараз я ,як ніколи, хочу бути ще більш жіночною і чуттєвою, пристрасною і красивою ніж в 18, бо зараз я відчуваю цей стан набагато глибше і свідоміше. Я знаю чого хочу і чого варта, і я не боюся бути собою, навіть якщо не відповідаю уявленням і очікуванням інших! – написала танцівниця.


Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-08-27 18:55:43