Україна і світ

Головні новини за ніч 1 липня: добірка актуальних подій

Минулої доби відбулося 124 бойових зіткнення. Найскладніша ситуація залишається на Покровському напрямку. Впродовж доби ворог завдав по території України три ракетні удари та 46 авіаударів, застосував 401 дрон-камікадзе. Здійснив понад 3300 обстрілів по позиціях наших військ і населених пунктах із використанням різних типів озброєння.

Детальніше про головні події ночі читайте в добірці від Фактів ICTV.

Вибухи в Дніпрі

Вибухи в Дніпрі прогриміли близько 02:00 ночі. Командування Повітряних сил повідомляло про пуски російських ракети на Дніпро. Голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак попередив, щоб жителі міста спустилися в укриття і не виходили до відбою. Більше офіційних деталей немає.

Зараз дивляться

Вибухи у Курській області

У Курській області вночі 1 липня було чути вибухи – працювала російська протиповітряна оборона. За словами губернатора Курської області Олексія Смірнова, ППО відбивала нібито атаку дронів.

Смірнов повідомив, що вдалося збити сім безпілотників у Фатезькому, Конишівському, Курчатівському та Курському районах області. У повітряній атаці він звинуватив Україну.

Які можливі наслідки атаки ударних дронів російський чиновник не повідомив.

Повномасштабна війна в Україні триває вже 859-ту добу. За ситуацією в містах можна стежити на інтерактивній карті бойових дій в Україні та на карті повітряних тривог в Україні.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо побачили помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-07-01 07:27:14

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин