Україна і світ

Філософія “не провокувати Росію” не працює, треба одразу давати здачі – Резніков

Міністр оборони Олексій Резніков заявив в інтерв’ю керівниці інформаційної служби каналу ICTV Олені Фроляк, що філософія “не провокувати Росію” не працює – росіянам потрібно миттєво давати здачі. 

– Вона не спрацювала у 2008 році, коли РФ напала на Грузію, у 2014 – коли вони окупували Крим, частину Донецької і Луганської областей. Це не працює, їм треба давати здачі – одразу і внахлест, тоді вони чітко розуміють. Вони так виховані, – підкреслив міністр.

Він також розповів, що саме попросив би у західних партнерів у першу чергу, щоб Україна успішно могла продовжувати боротьбу. 

– Це танки, винищувачі, ATACMS для уражень на 300 км, більше систем ППО і ракет для них, більше бронетехніки, – перерахував Олексій Резніков.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Він також підкреслив, що українські льотчики здатні в найкоротші строки навчитись ефективно літати на нових винищувачах та ефективно захищати небо.

– Панування російської військової авіації в українському небі немає. Це ознака того, як воюють наші льотчики, в тому числі, – сказав очільник Міноборони.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-01-05 21:50:35

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин