Україна і світ

Фагот (Олег Михайлюта) пригадав дві ДТП за його участі

Лідер гурту ТНМК Фагот (Олег Михайлюта) пригадав дві дорожньо-транспортні пригоди, які сталися за його участі.

Як Фагот розбив спільну з Фоззі автівку

Музикант зізнався, що колись у нього та його колеги по сцені Фоззі (Олександра Сидоренка) була одна машина на двох. Однак транспортним засобом вони користувалися не довго, адже Фагот потрапив у ДТП і розбив авто.

– Машина прожила тиждень-два, не пам’ятаю точно. Не було досвіду, дуже складні погодні умови, ожеледиця була жорстка, просто скло було. Не дивлячись на те, що я нібито був підготовлений, всі чотири колеса були шиповані, але досвіду не вистачило. Трошки перегазував, зірвало машину, хлопнуло об відбійник, потім мене наздогнав ще грейдер. Добре, що всі живі, але машинка перестала існувати. Два удари були дуже жорсткі, – поділився Олег Михайлюта.

На щастя, всі пасажири залишилися цілими, одна дівчина лише отримала синець. Після цієї ситуації Фагот вирішив, що їздитиме тільки на BMW, адже тоді машина цієї марки його врятувала.

Зараз дивляться

Фагот розповів про аварію на мотоциклі

Також музикант згадав, як кілька років тому потрапив у ДТП на мотоциклі. Це сталося дорогою в Харків, куди Фагот їхав на весілля до товариша. Тоді лідер гурту ТНМК не впорався з керуванням через сильну зливу в Полтаві.

– Так заливало візор, що я не встиг побачити світлофор, запізно вигальмувався і трошки наздогнав бампер машини. Але бампер залишився цілий, моцик я поклав, але потім підняв його, ключ обламався. Я взяв у людей на дорозі плоскогубці, завів мотоцикл. Упав, піднявся, завівся і поїхав. Я розумів, якщо виїду з Полтави, там знову блакитне небо, там вже немає хмари, а я наскрізь мокрий. Сів на мотоцикл, нога в крові, навіть шрам залишився, – пригадав Фагот.

Фото: Фагот

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.


Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-07-23 15:44:10