Україна і світ

Ексчоловік Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу висловився про розлучення з другою дружиною

Колишній чоловік зрадниці Ані Лорак, підприємець Мурат Налчаджиоглу висловився щодо розлучення з другою дружиною, візажисткою Лілією Руес. Також він сказав, чи винна в цьому його нова обраниця Анастасія.

Мурат Налчаджиоглу про розлучення з другою дружиною

В Instagram-stories Мурат вирішив розставити всі крапки над і, адже останнім часом ходило чимало чуток про розлад у його родині з Лілією. Як виявилося, не дарма. Вочевидь, через нападки в бік його нової обраниці, Налчаджиоглу вирішив порозумітися підписникам, щоб уникнути всіляких домислів. Підприємець зазначив, що зазвичай воліє мовчати про особисте життя.

– Я хочу, щоб усі припинили турбувати мене й Анастасію, тому що вона не брала участі в процесі розлучення з моєю колишньою дружиною. Рішення, яке я ухвалив щодо припинення шлюбу, відбулося ще до того, як я познайомився з нею. Будь ласка, поважайте людей та їхній вибір. Перестаньте турбувати нас, – зазначив Мурат.

Також він сказав, що з новою коханою наразі відчуває повну гармонію.

Зараз дивляться

Фото: Мурат Налчаджиоглу / Instagram

– Я живу своє життя, якого раніше ніколи не відчував і яке триватиме вічно, – підсумував Налчаджиоглу.

Зовсім нещодавно стало відомо, що у Мурата Налчаджиоглу нова дівчина. Він уже встиг відпочити з нею в Дубаї і навіть познайомив із донькою Софією від Ані Лорак.

Чутки про розлучення Мурата Налчаджиоглу та Лілії Реус ходили з жовтня 2023 року. Разом вони були три роки, а весілля зіграли в червні минулого.

Фото: Мурат Налчаджиоглу

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.


Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-01-10 15:28:16

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин