Україна і світ

Дженіфер Еністон підстриглася під Рейчел

Поява акторки Дженніфер Еністон на церемонії People’s Choice Awards викликала асоціації з її персонажем Рейчел з культового ситкому Друзі. Зачіску зірки порівняли з тією, що носила героїня в серіалі. До слова, та стрижка стала не менш легендарною за саме шоу. Багато глядачок пішли тоді до перукарень стригтися під Рейчел.

Дженніфер Еністон осучаснила культову стрижку з Друзів

Схожість в образі підмітило саме видання People та створило відповідний колаж з двох фотографій: одна – образ для церемонії, інша – для серіалу.

– Стрижка під Рейчел повертається (хоча, якщо чесно, вона нікуди й не дівалася), і Дженніфер Еністон тут, щоби довести це, – йдеться під фото.

Утім, думки підписників розійшлися. Одні дійсно помітили схожість, інші рішуче заперечили, зазначивши, що ця стрижка “й близько не схожа” на Рейчел Грін.

Зараз дивляться

Хто створив новий образ Дженніфер Еністон

Над зачіскою зірки працював стиліст із волосся і давній друг знаменитості Кріс Макміллан. Вона вже зʼявлялася з нею на церемонії Золотий глобус, проте схожість зі стрижкою Рейчел люди стали обговорювати лише зараз.

– М’які лінії та непомітні шари створюють сексуальний, природний образ, – йдеться в описі до відео.

Цікаво, що сама Дженніфер Еністон раніше не раз зізнавалася, що ненавиділа свою культову зачіску з Друзів. Ба більше, називала її “потворною”. Особливо зірці не подобалося, що стрижка вимагала особливого догляду, щоби мати саме такий вигляд, як на екрані.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-02-21 16:05:37