Україна і світ

Дмитро Ступка порозумівся за зйомки в російському фільмі про УПА

Актор Дмитро Ступка розповів, чому знявся в російському пропагандистському фільмі Ми з майбутнього 2. Картину з РФ навіть не допустили до показу на великих екранах у нашій країні через антиукраїнську пропаганду.

Дмитро Ступка пояснив знімання в російському фільмі про УПА

Так, актор зізнався, що прийняв пропозицію бувши студентом, який мріє потрапити в кіно. Та й до того ж під час знімання картина не виглядала як російська пропаганда і неправдивий показ УПА.

– Історія дуже заплутана вийшла. На проби мене запросив естонський режисер Андрес Пуустусмаа, а потім його змінили на Олега Погодіна. До речі, він мені радив відмовитися від ролі через героя, – почав свою думку Дмитро.

Актор додав, що йому ця картина вилізла боком, але під час знімання картини, вона не виглядала настільки погано.

Зараз дивляться

– Коли Погодін зняв це кіно, йому не дозволили його монтувати – хотіли по своєму, адже картину фінансувала російська партія. Те, що було прописано в сценарії і що з’явилося на екрані, – різні речі. Я думаю, що вони зробили це спеціально, для розпалювання ворожнечі. Але зрозумів це постфактум, коли картину змонтували і випустили, – зізнався Ступка.

Нагадаємо, що нещодавно Дмитро Ступка розповів про свою кохану. Як виявилося, він познайомився з нею в США на Великдень, і у Юлії є двоє синів. Старший займається спортом, і йому майже 18 років.

Фото: Дмитро Ступка

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.


Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-06-11 15:25:20