Україна і світ

Для покращення логістики ЗСУ впроваджується натівська програма Logfas та програмне забезпечення Korovaj – Олексій Резніков

Збройні Сили України інтенсивно взаємодіють з міжнародними партнерами.

Як повідомив Міністр оборони України Олексій Резніков у Фейсбук, нещодавно він провів чергові міжнародні консультації високого рівня, щоб посилити нашу армію на цифровому фронті.

«І я з оптимізмом дивлюся на результати діалогу. Адже в процесі обговорення ми спираємося на конкретні досягнення, які мотивують наших союзників. Незважаючи на гарячу фазу війни є очевидний прогрес порівняно з минулим роком», — заявив глава оборонного відомства України.

Так, за словами Олексія Резнікова, для вдосконалення логістики ЗСУ впроваджується натівська програма Logfas, яка вже активно розгортається до рівня бригад і до кінця року за планом охопить їх усі. Одночасно впроваджено програмне забезпечення Korovaj для опрацювання потреб армії. Серед іншого, це забезпечує належну прозорість і контроль над озброєнням та військовою технікою, яку Україна отримує у вигляді матеріально-технічної допомоги.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

«Ми перебуваємо у тісному контакті з американськими партнерами і нещодавно демонстрували результати впровадження вказаних систем. Саме завдяки цьому зберігається безпрецедентний рівень взаємної довіри, а усі спроби ворогів України заблокувати поставки зброї залишаються марними», — резюмував він.

Джерело: Інформаційне агентство АрміяInform
2022-12-08 09:26:02