Україна і світ

“Дівчина” Тома Круза спростувала чутки про роман

Співачка Вікторія Канал, відома як протеже Кріса Мартіна з Coldplay, рішуче заперечила чутки про те, що вона зустрічається з голлівудською зіркою Томом Крузом. В мережі ще навіть не встигли як слід обговорити його можливі стосунки.

Том Круз не зустрічається з протеже Кріса Мартіна

У своєму дописі в Instagram артистка зазначила, що мало не померла від сміху, коли побачила, що таблоїди звели її зі знаменитістю. Свою реакцію вона проілюструвала промовистим фото, додавши в карусель скриншоти заголовків, у яких її записали в дівчину Круза.

– Мені шкода вас засмучувати, але я не зустрічаюся з цим чоловіком, хоча він  прекрасна людина та митець. В житті не думала, що мені доведеться це пояснювати, – прокоментувала новини Вікторія.

При цьому вона з гумором відзначила, що у ЗМІ принаймні зʼявилося її імʼя, адже раніше вона була лише піаністкою з фізіологічною особливістю. Вікторія Канал народилася без правого передпліччя.

Зараз дивляться

– Це теж по-своєму перемога, тож дякую, Томе! Якщо серйозно, то він для мене не більше ніж авторитет та наставник, як Кріс Мартін, мій батько, мої вчителі музики та інші мудрі люди, які багато чому навчилися в житті. Я товаришую з різними людьми, які дуже відрізняються від мене. Ви можете багато чому навчитеся, якщо будете відкриті до життя, яке знайомить вас із такими вчителями, – резюмувала артистка.

З чого почалися чутки про новий роман Круза

Розмови про стосунки актора та співачки пішли після їхнього знайомства на музичному фестивалі Гластонбері цього літа. У червні Канал виступала там разом з гуртом Coldplay, а Тома Круза помітили у VIP-зоні.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Після цього вони разом полетіли на прем’єру стрічки Смерчі у Лондоні на гелікоптері, а згодом їх бачили на вертолітному майданчику електростанції Баттерсі під час чергового польоту. Вони також відвідали концерт Брюса Спрінгстіна на стадіоні Вемблі та зробили із ним фото на памʼять.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-08-06 13:10:09