Україна і світ

Чим замінити кондитерський мішок: швидкі способи

Вирішили приготувати випічку з красивим декоруванням, а вдома немає кондитерського мішка — не проблема. Ми розкажемо, чим можна замінити кондитерський мішок у домашніх умовах — читайте прості способи в матеріалі Фактів ICTV.

Чим замінити кондитерський мішок: лайфхаки

Кондитерський мішок використовується для декорування різноманітної випічки та десертів. Якщо у потрібний момент його не виявилось під рукою, це не проблема. Такий мішок можна зробити самостійно з підручних матеріалів.

Як швидко зробити кондитерський мішок з пергаменту

Цей спосіб виготовлення мішка простий, тому він дуже популярний. Для цього візьміть лист щільного пергаменту, виріжте з нього трикутник та надайте йому конусну форму.

Зараз дивляться

Після цього ножицями зробіть отвір на кінці конуса. Діаметр можна зробити як маленьким, так і дуже великим, залежно від мети використання кондитерського мішка.

Як швидко зробити кондитерський мішок з пакета

Кондитерський мішок можна виготовити з поліетиленового пакета. Це дуже просто. Покладіть крем чи заварне тісто в пакет, зав’яжіть отвір гумкою або ниткою, а з іншого боку зробіть маленький надріз, через який вичавлюватиметься крем.

Поліетиленовий пакет можна замінити файлом. Процес виготовлення такий ж, як виготовлення кондитерського мішка з пакета.

Як швидко зробити кондитерський мішок з тканини

Якщо ви хочете зробити кондитерський мішок не на один раз, спробуйте виготовити його зі шматочка тканини. Для цього потрібно взяти цупку та бажано натуральну тканину, вирізати з неї два однакових трикутники, скласти один до одного та зшити.

Чим ще замінити кондитерський мішок

Якщо у вас залишився пакет з-під майонезу, тоді сміливо використовуйте його замість кондитерського мішка. Для цього відріжте дно пакета, помийте його, покладіть крем або тісто та декоруйте випічку.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-08-02 18:56:06