Україна і світ

Анждрій Лузан показав військові будні

Комік, блогер та волонтер Андрій Лузан що проходить вишкіл в ЗСУ, розповів про навчальні будні. Нагадаємо, що Лузан мобілізувався до Сил безпілотних систем.

Андрій Лузан про військовий вишкіл та побут

У своєму Telegram новобранець веде детальний звіт про своє перебування на навчанні. Зокрема показав вправи, що виконує під час фізпідготовки.

– Треба зробити усіх вправ на суму 70 на відмінно. Я зробив 107, – похвалився результатом Лузан.

Зараз дивляться

Також він запевнив, що у війську дуже добре харчується, але скрізь доводиться бути зі зброєю. Андрій поділився фото свого обіду – це суп, каша з мʼясом та салат, а ще напій та нектарин на десерт.

– На обід взагалі не скаржусь, абсолютно по харчуванню норм. Ще є печиво, є гарячі якісь напої, є масло, згущенка. В цілому харчуватися можна доволі добре, – звітував військовий.

Андрій Лузан додав, що встає він о шостій ранку, лягає о десятій вечора. Під час навчання дізнався, що найкращий вишкіл зараз не за кордоном, а в Україні.

– Усі закордонні інструктори вчаться у наших військових з бойовим досвідом. Бо досвід іноземних військових не релевантний для реальної війни із сильним супротивником. Тому вони більше слухають лекції наших військових під час навчання, ніж наші їх, – пояснив новобранець.

Фото: Андрій Лузан

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-07-28 18:22:06