Україна і світ

Адель бере паузу у виступах: співачка пояснила причину


Британська співачка Адель оголосила про намір взяти тривалу перерву після завершення свого концертного туру в Лас-Вегасі.

Адель робить паузу в концертній діяльності

Під час свого виступу в Мюнхені артистка повідомила, що після виступів в Лас-Вегасі у листопаді, вона планує зробити довгу паузу.

Зараз дивляться

– Останні сім років я будувала нове життя для себе, і тепер я хочу ним пожити, – заявила співачка з тремтінням в голосі.

Виконавиця хіта Hello додала, що їй “просто потрібен відпочинок”. В жовтні Адель планує розпочати серію виступів в межах своєї резиденції в Лас-Вегасі, що завершиться 23 листопада.

Реакція фанатів на заяву Адель

В коментарях шанувальники творчості Адель висловлюють жаль через її рішення та водночас підтримують її. Дехто з фанатів вважає, що співачка вирішила призупинити виступи через особисті причини.

  • Живи життям, про яке завжди мріяла. Ми будемо тут, коли ти повернешся.
  • Чому мене так накривають емоції?
  • Я буду сумувати за нею…
  • Я рада за Адель, бо їй так потрібна перерва. Вона стала мамою і тепер готується вийти заміж за чоловіка, який дуже сильно її кохає. Вона зможе насолоджуватися життям з ним, будуючи нову сім’ю.
  • Адель зникне ще на 5-7 років, а потім повернеться з новою музикою і, ймовірно, ще однією дитиною. Вона хоче ще одну.
  • Ви заслуговуєте на те, щоби жити тим життям, заради якого так важко працювали. Бажаю вам міцного здоров’я та щастя!

У 2019 році Адель і Саймон Конеккі, з яким вона має спільну дитину, оголосили про розлучення. З 2021 року співачка перебуває у стосунках зі спортивним агентом Річем Полом. Проте, вона не розголошує подробиць про їхні стосунки, попри чутки про можливі заручини. У липні Адель засвітила каблучку за $875 тис.

Що відомо про перерви Адель

За свою кар’єру артистка  неодноразово брала тривалі перерви від публічного життя, зокрема між випусками своїх альбомів.

Останній альбом співачки вийшов у 2021 році, через шість років після релізу хітового альбому 25 у 2015 році.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Її перші два альбоми були випущені у 2008 та 2011 роках відповідно. У 2011 році вона вже відмовлялася від виступів через операцію на горлі. Також вона взяла перерву після народження сина у 2012 році.


Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-09-02 18:52:39