Україна і світ

У Львові обговорила деталі підготовки до національного відбору Invictus Games

У Львові відбулася робоча зустріч за участі представників місцевої влади, заступника міністра у справах ветеранів України Євгенія Котика та радниці міністра, головної тренерки української збірної «Ігор Нескорених» Олени Яновської, під час якої обговорили деталі проведення національного відбору до української збірної на міжнародні змагання Invictus Games.

Про це повідомляє Міністерство у справах ветеранів України.

«Львів визначено місцем проведення змагань з відбору кандидатів до збірної України в міжнародних спортивних змаганнях Invictus Games, – зазначив Євген Котик під час зустрічі з представниками місцевої влади. – Ми дякуємо за всебічну підтримку та допомогу в організації всеукраїнського відбору кандидатів. Тільки спільними зусиллями органів виконавчої та місцевої влади в такий складний для країни час можливо знаходити рішення, спрямовані на реалізацію програм з підтримки спорту ветеранів війни».

Зазначимо, що у квітні 2023 року у Львові заплановано проведення змагань з відбору кандидатів до збірної команди України в міжнародних спортивних змаганнях Іnvictus Games, які відбудуться 9-16 вересня 2023 року в Дюссельдорфі (Німеччина).

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Учасники Invictus Games Düsseldorf 2023 впродовж семи днів будуть змагатися в десяти видах спорту: стрільбі з лука, легкій атлетиці, велоспорті, веслуванні в приміщенні (на тренажері), пауерліфтингу, волейболі сидячи, плаванні, настільному тенісі, баскетболі на візках та регбі на візках. Загалом українські спортсмени візьмуть участь у дев’яти видах спорту (окрім регбі на візках).

Джерело: Інформаційне агентство АрміяInform
2022-12-28 10:12:07