Україна і світ

«Дев’яносто третя — це бетон»: комбриг холодноярців Руслан Шевчук

Бойовий офіцер, полковник Руслан Шевчук очолив 93-ю бригаду Холодний Яр за місяць до повномасштабного вторгнення, під його керівництвом холодноярці воювали на Харківщині та Сумщині. Саме тоді про них стали говорити: «Дев’яносто третя — це бетон», йдеться у дописі, розміщеному у Фейсбук бригади.

— Кожен день я бачу героїчні вчинки мого особового складу, — розповідає полковник Руслан Шевчук. —  Кажуть, що 93-тя бригада — це бетон. Так, це бетон. Я не можу окремо когось виділити, бо боюся образити. Одну роту виділю, ображу іншу. Особовий склад, молодші командири, командири відділень, взводів, рот — їм треба пам’ятники ставити. Хлопці з 24 лютого не вилазять з окопів, ведуть потужні бойові дії. Якщо є можливість вести наступ — ведуть наступ, якщо ні — активна оборона. На жаль, є втрати. На жаль, у нас гинуть найкращі. Ті, хто не побоявся, не сховався від війни.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Раніше Арміяinform оприлюднила відео, на якому військовослужбовці з окремої механізованої бригади «Холодний Яр» показали майстер-клас із підбиття російського танка.

Джерело: Інформаційне агентство АрміяInform
2022-10-27 22:37:24