Україна і світ

Вдячний за солідарність: Зеленський поспілкувався з Бенедиктом Камбербетчем по відеозв’язку

Президент України Володимир Зеленський провів розмову з британським актором Бенедиктом Камбербетчем. Спілкування проходило у відеоформаті, і, за словами президента, Бенедик активно допомагає достукатися до народів тих держав, які не підтримують Україну.

– Поспілкувався з британським актором Бенедиктом Камбербетчем. Щиро вдячний за солідарність із нашою державою та громадянами, – заявив Зеленський.

Про що була розмова та які теми порушували – не повідомляється.

Відомо, що Бенедикт підтримує Україну від перших днів повномасштабного вторгнення Росії. Як і весь цивілізований світ, актор публічно критикував війну, яку розв’язала РФ, а також закликав інші країни підтримати Україну у цій битві.

На початку березня на одному із кінофестивалів Бенедикт вийшов на сцену з українським прапором. Ще тоді він говорив усьому світу, що настав час згуртуватися проти Росії.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Актор, відомий за роллю детектива Шерлока Холмса, допомагав нашій країні не лише словами, а й справою. Камбербетч дав притулок у себе в будинку українських біженців. Ще наприкінці квітня він заявив, що хоче забезпечити їхню стабільність, тому інформацію про них ретельно приховує. Іншим переселенцям він також допомагає фінансово.

Бенедикт Камбербэтч
Джерело ФАКТИ. ICTV
2022-09-15 10:48:10