Україна і світ

Серце розривається: Софія Ротару відреагувала на ракетний обстріл у Вінниці

Українська співачка Софія Ротару, яка давно не з’являлася у соціальних мережах, відреагувала на ракетний обстріл по Вінниці. Несподівано для всіх зірка відреагувала на обстріл своєї рідної країни з боку Росії.

У своєму Instagram Софія виклала кілька знімків. На одному з них зображено червону ракету, яка прилетіла з сірого неба.

– Вінниця. 14.07.2022, – коротко підписала артистка.

Ротару

У її Stories можна побачити знімки з ДСНС, які на місці події з перших хвилин. Вони локалізують пожежі, гасять згорілі машини та допомагають медикам рятувати життя тих, хто опинився в епіцентрі ракетного удару Вінниці.

Ротару

Ротару також виклала чорно-білий знімок, на якому помітно дим після влучення ракети. Вона відреагувала на побачене за допомогою емодзі – серцем, яке розірвалося навпіл.

Софія вже коментувала події у Кремечузі, коли 29 червня Росія завдала ракетного удару по ТЦ, у якому були мирні люди. Артистка опублікувала картинку зі свічкою на чорному тлі, написала назву міста та дату ракетного обстрілу.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

З початку повномасштабного вторгнення, Ротару не поспішає виявляти активність у соцмережах, висловлюючи свою позицію. У березні колишній промоутер зірки заявив, що артистка завжди була аполітичною, і раніше її кар’єра вже страждала через політику у 2014 році.

Серце розривається: Софія Ротару відреагувала на ракетний обстріл у Вінниці
Джерело ФАКТИ. ICTV
2022-07-14 18:45:59