Салат з червоної капусти з ковбасою та майонезом: рецепт
Червона капуста – це не лише яскравий і смачний інгредієнт, а й справжнє джерело корисних речовин. Вона багата на вітамін С, який підтримує імунітет, антиоксиданти для захисту клітин і клітковину, що сприяє хорошому травленню.
Саме тому салат із червоної капусти – це не лише апетитна страва, а й користь для нашого здоров’я. А що ви скажете про майонез? Не проблема – приготуймо на салат майонез на аквафабі за 3 хвилини!
Салат з синьої капусти з ковбасою готується за 10 хвилин і підходить як для щоденного меню, так і для святкового столу.
Салат з червоної капусти: рецепт
Хочете ще більше різноманітності? Додайте в салат горошок, терту моркву, яблуко чи жменю подрібнених горіхів.
Інгредієнти:
- червона капуста – 700 г
- варено-копчена ковбаса – 250 г
- зелений горошок консервований – 1 банка
- цибуля – 80 г
- сіль, перець – до смаку
- майонез – до смаку
- петрушка – кілька гілочок
Цибулю перед тим, як додавати в салат, можна замаринувати в оцті розведеному водою (1:3) чи просто залиши окропом і залишити на 10 хвилин.
Приготування:
- Червону капусту промийте, обсушіть і тонко нашаткуйте.
- Почищену цибулю наріжте дрібними кубиками.
- Злийте рідину з консервованого горошку.
- Ковбасу наріжте кружальцями чи тонкою соломкою.
- У великій мисці поєднайте підготовлені продукти. Салат посоліть та поперчіть.
- Додайте майонез і гарно перемішайте.
- Викладіть салат на тарілку, прикрасьте гілочками нарізаною петрушкою.
Якщо ви готуєте салат наперед, майонез краще додавати безпосередньо перед подачею.
Цей салат із червоної капусти з ковбасою та майонезом стане справжньою родзинкою вашого меню. Яскравий вигляд, швидкість приготування і насичений смак сподобаються вашим рідним та гостям. Смачного!
Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram
Фото: Midjourney, ліцензія Сreative Commons 4.0.
Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-11-26 19:33:00