Україна і світ

Вибухи на Київщині: тривога триває вже 12 годин, є збиті дрони

Фото: УНІАН

Вибухи в Київській області пролунали вранці 28 жовтня під час повітряної тривоги.

Вибухи на Київщині 28 жовтня

Як повідомив начальник Київської ОВА Руслан Кравченко в одному з районів області внаслідок падіння уламків збитих безпілотників пошкоджено приватний будинок.

– У ньому вибиті вікна. Також сталося загоряння трав’яного настилу. Пожежа оперативно ліквідована, – зазначив Кравченко.

Як раніше повідомили у Київській військовій адміністрації, у регіоні працювали сили ППО. Є збиті цілі. Влучань в об’єкти житлової чи критичної інфраструктури не допущено. Постраждалих серед населення немає.

– Повітряна тривога триває. Просимо всіх залишатися в укриттях. В області працює ППО. У жодному разі не робіть фото та відеофіксацію роботи наших сил оборони, збиття повітряних цілей та їхнього падіння, – закликали в ОВА.

Повітряна тривога на Київщині, станом на 9 ранку лунає вже 12 годин.

Також вибухи нині лунають у Хмельницькій області. Як повідомили у Повітряних силах, над регіоном було помічено рух ворожих ударних безпілотників.

Нагадаємо, внаслідок атаки ударними дронами Shahed у ніч з 25 на 26 жовтня уламки БпЛА влучили у будинок у Солом’янському районі. 

За словами мера столиці  Віталія Кличка, внаслідок атаки БпЛА загинула людина, ще п’ятеро постраждали. Одну людину госпіталізували, а чотирьом медики надали допомогу на місці.

Тіло 14-річної дитини виявлено в одній з квартир на 20-му поверсі.

Повномасштабна війна в Україні триває вже 978-ту добу.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

На інтерактивній карті бойових дій в Україні та карті повітряних тривог в Україні можна стежити за ситуацією в містах.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-10-28 08:50:02