Львівський портал

На Львівщині п’яний водій погрожував патрульним гранатою

На Львівщині п’яний водій вантажівки погрожував патрульним предметом, схожим на гранату, після того, як його зупинили за підозру в керуванні в стані алкогольного сп’яніння. Про це Львівському порталу повідомили у патрульній поліції Львівської області.

Випадок стався близько о 03:00 на трасі М-06 Київ – Чоп. Громадянка повідомила, що стала очевидицею небезпечних маневрів вантажівки, які створювали аварійні ситуації.

Поліцейські наздогнали транспортний засіб неподалік села Дідилів у Львівській області та виявили, що 34-річний водій перебуває у стані алкогольного сп’яніння. Пристрій «Драгер» показав 1,73 проміле.

Після повідомлення про відсторонення від керування та вилучення водійського посвідчення чоловік відчинив двері службового авто, погрожуючи гранатою, і вимагав повернення документів. Патрульні скористалися моментом, вибігли з авто й наказали покласти предмет на землю. Згодом чоловік вставив чеку назад, після чого його затримали.

На місце події викликали слідчо-оперативну групу. Попередньо встановлено, що граната була тренувальною, але її направили на експертизу.

Розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 342 (Опір працівникові правоохоронного органу під час виконання ним службових обовʼязків) КК України. Санкція статті передбачає до двох років тюрми.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Фото: скриншот із відео

Джерело: Інформаційна агенція «ЛЬВІВСЬКИЙ ПОРТАЛ»
2024-10-27 16:51:00