Україна і світ

Поки вистачає: Мірошниченко розповів, скільки витрачає його родина на місяць


Ведучий Тімур Мірошниченко прокоментував свої статки, хоча так і не назвав точну суму щомісячного заробітку. Згідно з розцінками на івенти на сайтах різних компаній, замовити Мірошниченка провести корпоратив чи інший захід коштує в середньому $3 тис.

Скільки заробляє Тімур Мірошниченко

Багатодітний батько зазначив, що має менеджера, який пильнує питання ціноутворення та організації заходів. Вартість його роботи може змінюватися залежно від ситуації.

Крім проведення івентів, Мірошниченко отримує додатковий дохід від співпраці з телебаченням та рекламними проєктами в соціальних мережах, зокрема в Instagram.

– Ще запрошують на різноманітні майстер-класи, лекції індивідуальні, якісь заняття і таке інше. Це, звісно, оплачується, – розповів ведучий.

Говорячи про суму, яку велика родина Мірошниченків в середньому витрачає на місяць, Тімур підрахував, що 400 тис. грн на все наразі вистачає. Нагадаємо, що у ведучого та його дружини Інни Мірошниченко є четверо дітей. Двох з них подружжя всиновило протягом останніх двох років.

Раніше Тімур Мірошниченко казав, що має спільний бюджет з дружиною, та зізнався, що був час, коли в родині заробляла лише вона.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Фото: скриншот з інтервʼю

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-10-24 18:05:22