Україна і світ

Барселона розгромила Баварію у третьому турі Ліги чемпіонів

Фото: Getty Images

Каталонська Барселона здобула перемогу над мюнхенською Баварією у матчі третього туру основного турніру Ліги чемпіонів УЄФА сезону-2024/25.

Матч Барселона – Баварія відбувся на Естадіо Олімпіко у Барселоні та завершився розгромом гостей з рахунком 4:1.

Барселона – Баварія: як минув матч ЛЧ

Рахунок у матчі відкрили каталонці вже на першій хвилині зустрічі. Рафінья отримав пас від Ферміна Лопеса, опинився віч-на-віч із Мануелем Ноєром та переграв німця.

Через дев’ять хвилин мюнхенці відновили паритет після голу Гаррі Кейна, але взяття воріт скасували після перегляду VAR через положення поза грою. Відквитати один м’яч Баварії все ж вдалося через вісім хвилин – цього разу Кейн зробив все в межах правил.

Але це був перший та останній гол від гостей на Естадіо Олімпіко 23 жовтня. Ще до перерви Роберт Левандовські вивів каталонців вперед, але не святкував взяття воріт своєї колишньої команди. Перед перервою збільшив перевагу блаугранас Рафінья, оформивши дубль.

До розгромного рахунку бразилець довів вже у другому таймі на 56-й хвилині, оформивши хет-трик.

Після трьох зіграних турів Ліги чемпіонів Барселона набрала шість очок. У Баварії поки три очки завдяки розгромній перемозі над загребським Динамо у першому турі з рахунком 9:2.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Нагадаємо, за підсумками восьми турів визначаться вісім найкращих команд, які вирушать напряму в 1/8 фіналу. Клуби, котрі посядуть місця з 9 до 24, зіграють у стиках за право потрапити у плейоф. Решта команд завершать виступи у єврокубках поточного сезону.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-10-23 23:57:46