Україна і світ

Як зашнурувати кросівки, щоби було стильно та зручно


Кросівки — зручні та комфортні. Їх заведено одягати для занять спортом, під час прогулянок, а останнім часом взуття спортивного напряму стало базовим елементом повсякденного гардероба. А все тому, що кросівки прекрасно поєднуються майже з будь-яким одягом. Наприклад, їх можна носити з легінсами, джинсами, шортами, сукнями, спідницями та навіть із класичними костюмами.

Кросівки стали невід’ємною частиною сучасного гардероба. Вони гармонійно доповнюють спортивні, кежуал та навіть класичні аутфіти. Щоби доповнити, зробити акцент на спортивному взутті, додати родзинки та яскравості, можна спробувати їх красиво зашнурувати.

Красиво зашнуровані кросівки можуть змінити вигляд взуття та доповнити ваш образ. У цій статті ми розглянемо кілька цікавих способів шнурування, які допоможуть не тільки зафіксувати взуття на ногах, а й зробити його стильним та оригінальним.

Як красиво зашнурувати кросівки — читайте на Life. Факти ICTV.

Як зашнурувати кросівки: найкращі способи

Часто ми не приділяємо особливу увагу шнуркам та обираємо традиційний спосіб шнурування. І даремно. Обравши різноколірні або яскраві однотонні шнурки та красиво їх зашнурувавши, можна додати цікаві деталі до власного образу.

Перехресне шнурування

Це найпопулярніший і найпростіший спосіб шнурування. Шнурки перехрещуються один з одним через кожну пару отворів, рухаючись вгору до самого кінця. Цей метод підходить практично для будь-якого типу кросівок, виглядає охайно та надійно фіксує ногу.

способи шнурування кросівок

Фото: pixabay

Пряме (європейське) шнурування

Пряме шнурування дозволяє створити акуратний вигляд без перехресних ліній зверху. Шнурки проходять паралельно один одному, створюючи рівні горизонтальні лінії. Цей стиль підходить для ділових або класичних кросівок.

Як виконати:

  • Пропустіть шнурки через першу пару отворів знизу так, щоб кінці шнурків виходили зовні.
  • Протягніть кожний кінець вгору до наступного отвору, зберігаючи прямий вигляд ліній.
  • Повторюйте так до самого верху кросівок.

Шнурування Сходи

Це стиль, який ідеально підходить для спортивних кросівок або високих моделей. Він створює видимість східців, що робить взуття оригінальним та стильним.

Для цього:

  1. Почніть з класичного перехресного шнурування для перших двох отворів.
  2. Далі протягніть шнурки горизонтально в кожний наступний отвір, залишаючи прямі лінії.
  3. Зав’яжіть шнурки зверху звичайним вузлом.

Шнурування Зебра

Для цього способу використовуйте шнурки різних кольорів. Це допоможе створити ефектний контраст між кольорами. Такий вид шнурування підійде для кросівок з великими отворами.

Для того, щоби його повторити:

  1. Візьміть два різноколірні шнурки.
  2. Пропустіть їх через отвори паралельно один одному, чергуючи кольори. Це створить ефект зебри, адже кольори змінюються на кожному рівні.

Шнурування Метелик

Цей метод підходить для високих кросівок або спортивного взуття з великою кількістю отворів. Він дуже цікавий, адже створює вигляд метелика на передній частині кросівка.

Для того, щоб його виконати, почніть з класичного шнурування до середини кросівка. Далі протягніть шнурки знизу через два сусідні отвори, створюючи крила метелика.

Шнурування Сховані шнурки

Ідеальний варіант для тих, хто хоче, щоби шнурки були непомітними. Кінчики ховаються всередину взуття, що зовні створює мінімалістичний вигляд. Для цього протягніть шнурки зсередини, залишаючи кінці ховатися всередині кросівка. Після зв’яжіть кінці шнурків всередині так, щоб вони не були помітні зовні.

способи шнурування кросівок

Фото: pixabay

Як бачите, способів дуже багато. Вибір способу шнурування залежить від індивідуального стилю, типу кросівок та нагоди.

Як правильно шнурувати кросівки

Насамперед обирайте шнурки правильного розміру. Вони не повинні бути надто довгими або дуже короткими. Також вони мають легко протягуватися крізь отвори та залишатися надійно зав’язаними навіть під час навантаження.

Починайте шнурувати взуття з нижніх отворів й поступово рухайтеся вгору, дотримуючись обраного вами способу. Коли роботу зроблено, переконайтеся, що шнурки не перетискають ногу. Занадто тісне шнурування може спричинити дискомфорт під час ходьби.

Ми розказали, як зашнурувати кросівки, щоби було не лише практично, а й стильно. Спробуйте кілька з описаних способів, щоб знайти той, який підходить вам найбільше.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Не бійтеся екперементувати!


Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-10-22 17:39:16