Україна і світ

Неймар вперше за рік зіграв в офіційному матчі: деталі

Фото: Getty Images

Бразильський форвард Неймар вперше вийшов на поле в офіційному матчі за понад рік.

Це сталося у матчі за саудівський Аль-Хіляль проти команди Аль-Айн із ОАЕ у межах третього туру азійської Ліги чемпіонів.

Неймар відновився після жахливої травми

32-річний Неймар вийшов на поле на 77-й хвилині матчу Аль-Айн – Аль-Хіляль у межах третього туру Ліги чемпіонів Азії. Гра завершилася перемогою команди бразильця із рахунком 5:4.

Бразилець був близьким до того, щоб відзначити своє повернення голом після контратаки Аль-Хілаля, але суперники повернули володіння м’ячем та, поступаючись у рахунку 3:5, відквитали один гол із пенальті вже у компенсований час.

Неймар травмувався 17 жовтня 2023 року під час гри за збірну Бразилії у кваліфікаційному матчі до ЧС-2026 проти Уругваю.

У футболіста діагностували розрив передньої хрестоподібної зв’язки та меніска лівого коліна. У листопаді йому зробили операцію, після якого було тривале відновлення, яке стало найдовшим у його кар’єрі – 369 днів.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Неймар перейшов до клубу з чемпіонату Саудівської Аравії з французького Парі Сен-Жермен за близько €90 млн. Перш ніж отримати травму, він встиг тоді провести лише п’ять матчів за Аль-Хіляль.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-10-22 16:21:30