Україна і світ

Він так і не відповів: Влад Никитюк пригадав останнє СМС для Паші Лі


Зірка серіалу Рубан на ICTV2 Влад Никитюк згадав, про що написав колезі Паші Лі в останньому повідомленні, яке той не прочитав.

На початку повномасштабного вторгнення Павло волонтерив в Ірпені, зокрема допомагав з евакуацією та гуманітаркою. Його життя обірвали російські окупанти 6 березня 2022 року. Загарбники розстріляли автівку з волонтерами, де був і Паша Лі.

Влад Никитюк про останнє СМС для Паші Лі

Никитюк розповів, що Павло був йому більше ніж колега. Вони входили до однієї театральної родини – разом грали у виставах та дружили. Про загибель Паші Лі Влад Никитюк дізнався серед перших.

– Ми тоді збирали якраз для нього гуманітарну допомогу в Ірпінь. Сталося так, що я не зміг до нього додзвонитися. У мене останнє СМС-повідомлення йому було: “Паша, переживаємо. Відпишися”. І він так і не відповів на це, – поділився спогадом Влад Никитюк.

Після до нього дійшла звістка, що Павло загинув. Спочатку Влад сподівався, що це може бути лише чуткою. На жаль, виявилося, що його колеги та друга більше немає.

Через російську агресію Влад Никитюк втратив і троюрідного брата. Юрій Калетнік жив у Бородянці та працював менеджером з продажів. Він загинув унаслідок авіаудару. Його знайшли у ванній, де чоловік намагався сховатися, разом із тривожною валізкою.

Днями актор Анатолій Зіновенко вперше прокоментував загибель рідного брата під Бахмутом. Це сталося минулої осені, проте, час не може загоїти рану, що залишила втрата, зізнався артист.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Фото: скриншот з інтервʼю

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-10-22 16:10:11