Україна і світ

Хто хоче стати мільйонером: ICTV 2 розкрив дату старту нового сезону


Найпопулярніше у світі квіз-шоу Хто хоче стати мільйонером? повертається на українське телебачення. Телеканал ICTV2 розкрив дату старту нового сезону. 

Коли вийде другий сезон шоу Хто хоче стати мільйонером?

Перший випуск другого сезону українці зможуть побачити вже у понеділок, 21 жовтня. Цієї осені телеканал ICTV2 готує 10 випусків шоу Хто хоче стати мільйонером?: кожен з них показуватимуть щопонеділка о 19:00.

Хто хоче стати мільйонером - новий сезон

Фото: ICTV

На глядачів чекають цікаві інтригуючі запитання, а головне – відкриття нових героїв серед звичайних українців. Людей, що завдяки багажу знань та життєвого досвіду отримають шанс на мільйон.

Попри високі ставки, атмосфера шоу буде легкою, з жартами і гумором – за цю складову відповідає ведучий сезону – культовий актор і улюбленець мільйонів українців Стас Боклан.

– Що допомагає українцям вистояти в будь-якій ситуації? Віра в себе і наш життєствердний гумор, завдяки якому ми долаємо будь-які перешкоди або страхи на шляху до своїх цілей. Я люблю це шоу за те, що в ньому немає конкуренції: бо і ти, і твій сусід у кріслі можете піти зі студії переможцями, із чеком на шість нулів. І мені приємно, що саме мені знову випала місія бути провідником до заповітної мрії, – каже Стас.

Перший сезон шоу Хто хоче стати мільйонером?, прем’єра якого відбулася восени 2021-го, зібрав перед екранами понад 10 млн глядачів. Українці збиралися родинами, щоб дізнатися, хто стане володарем мільйона, а також, щоб позмагатися з учасниками гри і правильно відповісти на запитання.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Цікаво, що під час трансляції першого сезону Хто хоче стати мільйонером? факти, засновані на запитаннях телегри, – щопонеділка ставали найпопулярнішими Google-запитами в Україні. 

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-10-08 15:18:59