Львівський портал

У бронзовому фіналі ЧС із футзалу українці розгромили Францію

У Ташкенті на «Хумо Арені» відбувся матч за третє місце чемпіонату світу 2024 з футзалу, в якому бронзові нагороди розіграли національні збірні України та Франції. Поєдинок завершився перемогою українців із рахунком 7:1, повідомляє Чемпіон.

На третій хвилині після єдиноборства з суперником зазнав травми 28-річний універсал Микола Микитюк. Пошкодження виявилося серйозним, тож Микитюк не зміг продовжити гру.

Попри втрату одного з лідерів, команда Олександра Косенка увесь перший тайм контролювала гру й пішла на перерву за мінімальної переваги завдяки голу Ігора Чернявського, який відзначився після передачі від тезки Корсуна.

У дебюті другої половини зустрічі Зварич ударом головою подвоїв перевагу «синьо-жовтих» після передачі від Семенченка. Проте вже за хвилину французи відквитали один гол, повернувши інтригу.

Утім, ця інтрига протрималась недовго. Французи були змушені ризикувати, через що залишали ворота порожніми, чим швидко скористалися українці: Жук оформив дубль, а Абакшин записав на свій рахунок хет-трик.

Україна вперше в історії стала бронзовим призером чемпіонату світу. Ба більше, ця медаль – перша для нашої країни на чоловічих чемпіонатах світу (серед дорослих) в ігрових видах спорту.

Відео: Суспільне Спорт

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Джерело: Інформаційна агенція «ЛЬВІВСЬКИЙ ПОРТАЛ»
2024-10-06 17:33:52