Україна і світ

Рік без сенсу: Даша Астафʼєва довела до сліз щемким постом про улюбленця Чічу


Модель та співачка Даша Астафʼєва довела підписників до сліз спогадами про свого собаку Чічіко. Вона втратила його рік тому та розповіла, що Чічу вбили у ветклініці.

Даша Астафʼєва звернулася до свого улюбленця

У своєму Instagram артистка опублікувала відео з фотографіями Чічіко, супроводивши їх щемким зверненням до свого малюка.

– Весь цей рік я думала, що написати про тебе. Але так і не наважилась. Навіть подумки складно переживати цей день, – з таких слів почала Даша.

Вона поділилася, що важко переживає втрату улюбленця та відчуває прірву через його відсутність. Співачка зізналася, що сумує за розумними очима Чічі, моментами, коли він приходив на ручки та забирав усі погані думки. Астафʼєва зазначила, що Чічіко врятував її, навчив вірити, любити та цінувати.

– Показав, як має бути. Знав, що передав у надійні руки. Полетів далі. Рятувати. Мій джмелик. Я обіцяю тобі, що зроблю все своє. І наше. І ми зустрінемось. Знаю, ти чекаєш. А я повернусь. І ми двоє будемо знати, що не даремно, – завершила пост-присвяту Даша.

Цей рік, що вона провела без улюбленця, співачка назвала роком без сенсу та закликала своїх підписників шанувати тих, хто уступив життя.

Реакція мережі на пост Даші Астафʼєвої

Звернення до Чічіко довело шанувальників Даші до сліз. Вони лишають у коментарях слова підтримки та діляться власними болісними спогадами.

  • Три тижні тому моя дівчинка померла. Я дивлюсь ваше відео і ридаю, це дуже важко. Наші улюбленці – найкращі, назавжди в наших серцях.
  • Сльози котяться все відео. Співчуваю.
  • Дашуню, плачу разом з тобою. Дякую, що ділишся таким потаємним.
  • Я пам’ятаю той день, коли ви повідомили про втрату. Аж не віриться, що минув рік… Тримайтеся.
  • Блін, проплакала все відео, так щемливо і сумно.
  • Плачу. Йду подякую своєму Баду за те, що він в мене є. Дякую вам, Дашо, за ці слова. Ми все, що в них є. Ви були для нього найкращою.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Нещодавно Даша Астафʼєва пережила ще одну втрату – в неї помер папуга. Співачка розповіла, що купила пташку на емоціях і не знала, що породі розелла не можна жити в неволі. Тому Астафʼєва закликала не розводити цих птахів та не продавати їх в зоомагазинах.


Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-09-25 10:53:58